VW Touareg North Sails - jachta na kolech

Touareg North Sails | foto: Volkswagen

Všichni víme, že jachtaření je oblíbenou zábavou lidí s dostatečným počtem nul (které ovšem následují jiné číslo) na účtu. Jak zpříjemnit vášnivým jachtařům jejich pobyt na souši, to nám předvede tento koncept.

North Sails je společnost zabývající se výrobou jachet. Pro letošní přehlídku jachet v Německu vytvořila koncept vozu, který je pro ni typický. Vybavila Volkswagen Touareg tak, jak by měla být vybavena i správná jachta.

Mastodont dostal krásnou bílou barvu, kterou doplňuje zajímavý prvek - všechny blinkry jsou vyvedeny v modré. Celku dodají punc 19palcová kola s pěkným designem, kterým bude sekundovat nový nárazník s mlhovkami.

Interiér dostal do výbavy zajímavý prvek, je jím dalekohled. K čemu je takový dalekohled v autě určený, nevím, nicméně jako nejpravděpodobnější variantu vidím vyhlížení chodců, kteří by se v dohledné době mohli pokusit přejít silnici.

Dalším zajímavým a navýsost praktickým prvkem je skládací bicykl (i po loděnici je potřeba se nějak dopravovat), interiér je potom obložen pravým dřevem, textílie jsou alcantrové, kožené a sametové.

Na podobné námořní téma bylo před několika týdny zpracováno i Audi Q7.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy