Renault Kangoo

Od svého uvedení na trh zaujímá Renault Kangoo vedoucí pozici na trhu osobních verzí malých užitkových vozů.

Aby si stále zachovával předstih, Renault vůz Kangoo dále vyvíjí a tak dnes sága s Novým Kangoo pokračuje. Nové Kangoo je důkazem toho, že i funkční a praktický vůz může mít svůj osobitý styl. Jeho výraznou osobnost podtrhují nové čiré přední světlomety s dekorem kapky vody, skloněná kapota a nárazníky v barvě karosérie.

Vyššího komfortu uvnitř vozidla je dosaženo novou palubní deskou, zlepšením odhlučnění, novými sedadly a navigačním systémem Carminat. Úroveň bezpečnosti nabízená u Nového Kangoo je rovněž na vyšším stupni, díky vybavení systémem ABS nové generace Bosch 8.0.

V oblasti motorů Renault Nové Kangoo nabízí inovativní řešení a špičkové technologie, které zajišťují výkonnost a úspornost. Dieselové motory využívají nejmodernější technologie přímého vstřikování Common Rail. Renault Nové Kangoo vám nabízí s motorem 1,6 16V čtyřstupňovou automatickou převodovku, která volí nejlepší převodové stupně s ohledem na režim motoru, styl řízení a profil vozovky.

Nové Kangoo, věrné koncepční filozofii, se vyznačuje sníženými náklady na údržbu a pokud se týče ochrany životního prostředí, volí nové postupy Renault.

Renault CR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy