Cobra a Subaru Tribeca

Tribeca | foto: Cobra Technology & Lifestyle

Ještě více exkluzivity a bezpečnosti - to jsou hlavní přednosti úprav, které pro nové Subaru Tribeca nabízí německá tuningová firma Cobra Technology & Lifestyle.

Nová Tribeca totiž navazuje na úspěchy svého předchůdce i po faceliftu, ale pro ty majitele tohoto japonského vozu se stálým pohonem 4x4, kteří chtějí projevit svou individualitu a maximálně ji zdůraznit do posledního detailu, nabízí Cobra Technology & Lifestyle rozsáhlý program individuálních úprav.

Čistokrevný vzhled off-roadu kombinovaný s optimální ochranou chodců
Podobně jako pro mnoho dalších vozů vyvinula firma Cobra Technology & Lifestyle také pro novou Tribecu speciálně tvarovaný přední trubkový ochranný rám, jehož sofistikovaný design zajišťuje, že díl plní veškeré požadavky přísné evropské normy 2005/66/EG pro ochranu chodců při nárazu.

Přední trubkový ochranný rám Cobra Technology & Lifestyle je vyroben z leštěné nerezové oceli, trubky mají průměr 60 milimetrů. Flexibilní úchyty přitom dovolují v případě nárazu pohyb rámu a tím zajišťují potřebnou ohleduplnost vůči chodcům. Tato skutečnost je dokládána certifikátem Cobra Technology & Lifestyle, vydaným příslušnou technickou agenturou evropské komise, takže není nutno po úpravě vyřizovat individuální technickou přestavbu vozu a úpravy technické dokumentace - a to samozřejmě šetří čas i náklady. Pro další zvýšení aktivní bezpečnosti lze rám vybavit přídavnými dálkovými světly, která zlepšují osvětlení vozovky při noční jízdě terénem.

Pro snazší nastupování a vystupování do vozu a z vozu a také pro ochranu boků tohoto japonského SUV nabízí Cobra Technology & Lifestyle nástavce prahů. Ty jsou rovněž vyrobeny z trubek z nerezové oceli o průměru tentokráte 80 milimetrů a jsou vybaveny také integrovaným plastovým nástupním schodem.

Dále upravuje Cobra Technology & Lifestyle zadní nárazník, který po stranách dostává také dvě trubkové ochrany z leštěné nerezové oceli - ty jsou montovány na spodní část boků nárazníku a chrání tak nárazník při průjezdu po terénním zlomu s ostrým zadním nájezdovým úhlem.

Špičkový vzhled upraveného Subaru Tribeca je dosažen také montáží tuningových kol z lehkých slitim Cobra Technology & Lifestyle. Vícepaprsková kola Cobra Sahara o rozměru 8,5J x 20 totiž takřka do posledního milimetru vyplňují prostor pod blatníky.

Všechny díly od Cobra Technology & Lifestyle jsou vyráběny v OEM kvalitě a samozřejmě jsou kryty standardní zárukou po dobu 24 měsíců bez omezení počtu ujetých kilometrů.

Zdroj: Cobra Technology & Lifestyle

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy