Kia v Americe otevřela nové designové centrum

Kia | foto: Kia Motors

Za účasti prezidenta Kia Motors America, Byung Mo Ahna, otevřela Kia přednedávnem v Kalifornii ve městě Irvine nové designové centrum, které je poprvé v historii společnosti v Americe exkluzivně využíváno pouze značkou Kia, bez participace dalších firem.

Při otevření centra, na jehož výstavbu bylo potřeba přes 130 milionů dolarů, se prezentovali nejen vrcholní představitelé americké pobočky Kia, ale rovněž zástupci místní americké administrativy i představitelé státu Kalifornia. Celý komplex má rozlohu 8,8 hektarů a v areálu nyní sídlí kromě špičkového designového centra Kia Design Center America také vedení společnosti Kia Motors America.

Podle slov
Byung Mo Ahna je investice potvrzením významu amerického a speciálně kalifornského trhu pro společnost Kia a v novém centru budou vznikat specifické projekty Kia, zaměřené na severoamerické zákazníky. První aktivity vyvinula Kia v okrese Orange County již před 15 lety a jak postupem času rostl význam značky v Kalifornii, nastal čas vybudovat vlastní, patřičně reprezentativní centrum.

V kampusu ve městě Irvine v současné době pracuje přibližně 400 stálých zaměstnanců, přičemž maximální kapacita je až 600  zaměstnanců.  Kromě designových specialistů, pracujících v designovém centru, je zde zastoupeno vedení společnosti včetně divizí obchodu, marketingu, tiskového oddělení, zákaznické podpory, technických služeb, výzkumu a vývoje, produktového plánování a administrativních operací. 

Zdroj: Kia Motors America

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy