Chcete mít Ferrari v kapse? Poradíme

F1 Phone | foto: F1 Phone

Dnes je možné koupit téměř cokoliv. Nabídka jménem "F1 phone" mne ale opravdu dostala. Každý má nyní možnost koupit si své vlastní a v jistém slova smyslu i funkční Ferrari a dokonce jej i nosit v kapse.

Dotykový displej o průměru 2,2 palce, přehrávač hudby i videa, slot na paměťové karty či foťák o rozlišení 1,3 Mpx, to není úplně nejčastější výbava aut, o kterých píšeme, že? Máte jistě pravdu a tento kousek bych měl spíše přenechat kolegům do mobilní redakce, ale zpracování tohoto telefonu mne tak pobavilo, že jsem si řekl, že se o něj musím i s vámi podělit.

O jedné věci zde spekulovat opravdu nemůžeme a tou je originalita. Jde o výrobek z Číny a ty se často vyznačují kopírováním nápadů, tento je však naprosto originální a jedinečný.

Speciálních edicí se jmény Hummer, Ferrari, Lamborghini... je na mobilním světě až přehršel. Všechny ale připomínají své velké brášky a sestřičky jen detaily. Nikoliv celkem.

F1 Phone v tomto nemá konkurenci. Nebude ji dělat ani samotné velké Ferrari, neboť tento elektronický modýlek stojí jen 190 dolarů, tedy necelé tři tisíce korun. Jen pozor na bourané kousky.


 

via: specialphones.eu

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy