Jaguar XF Galpin - frak dostal na frak

XF by Galpin | foto: Jaguar

Existuje mnoho různých tunerů, ale vkus a cit pro věc mají jen někteří. Podle toho, co vidím na fotce před sebou soudím, že chlápci od Galpinu je postrádají. Co udělali tuneři z Jaguaru XF uvidíte v článku.

Jaguár je typickým představitelem britské aristokracie a ačkoliv se poslední model XF o něco více odvázal, stále na své kořeny s modrým benzínem rád poukazuje. I o zbytky honosnosti však lze snadno přijít.

Postarali se o to v Galpinu, tunerské dílně z Kalifornie. Ti upravují rozličné vozy od astonů, přes lincolny až právě po jaguáry. Jagaru také slouží jako jeden z největších dealerů v USA.

Tuněné XF dostalo karoserii v dvoubarevném provedení. Červená s černou vypadají na aristokratických křivkách doslova "úžasně". Když vše podtrhnou dvoubarevná 22palcová kola, zatmavené světlomety a jednostranně průhledná skla, rozum zůstává stát. Kůže v interiéru dostala stejnou kombinaci jako exteriér.

Na obranu nebohého Galpinu je třeba říct, že nabídka je jen obrazem poptávky a kdyby si tento vůz nikdo nechtěl koupit, Galpin jej ani nebude dělat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy