Opel Insignia - další detail odhalen

Insignia | foto: Opel Media

Nová Insignia, nástupce oblíbené Vectry, potenciální zachránce značky a nositel nového designu se představí až za čtyři měsíce, ale automobilka pomalu stupňuje čekání a ukazuje další detaily z nového vozu.

První ukázku nového modelu jsme vám představili již před několika měsíci. Šlo tehdy o detail zadního světlometu. V pořadí druhým oficiálním detailem je ve tmě zahalená přední část vozu.

Opel Insignia, nástupce v současné době poměrně populární Vectry, se představí na červencovém autosalonu v Londýně. Na novinku čekají i za oceánem, kde ji ovšem překřtí na Saturn Aura. Premiéra zato proběhne o rok později.

Jak je dobrý zvykem, Insignia je rozhodnuta nabídnout mnohem prémiovější pocit z nového vozu. Podobně jako Renault Laguna, i Opel hlásí atak na prémiovou trojku Audi A4, BMW 3 a M-B C-klasse. Bude stát na inovované platformě Epsilon, která díky inovaci poskočila do své druhé generace. Poháněna budou přední kola.

Karoserií půjde buď o sedan, o liftback nebo o klasické kombi. Pod kapotou budou motory R4-V6, nabídka bude přibližně kopírovat tu současnou. V USA by jako Saturn měl dostat pod kapotu i osmiválec. Možná se dočkáme i hybridu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy