Saab 9-1 koncept - již známe...obrysy?

9-1 | foto: Saab

Saabe, děkujeme. Jen pár dní poté, co jsme světu ukázali první skicu nového miniSaabu 9-1 nám automobilka dovolila poznat téměř vše, co na novém modelu uvidíme. Tedy pouze pokud se na auta obvykle díváme ve tmě...

Přiznám se otevřeně, že v branži novináře ještě nejsem úplně nejdéle a oproti některým kolegům si připadám jako úplný zajíc. Přesto jsem za tu dobu leccos poznal. Základním poznatkem je: automobilky si z nás rády dělají šprťouchlata.

Opět se mi to potvrdilo dnes, když v mé čtečce uvízla fotografie konceptu nového Saabu 9-1. Nehledě na to, že první spekulace ohledně tohoto malého vozítka jsme vám přinesli teprve před pár dny, zpráva se holedbala i fotografií.

Ale jaká je to fotografie? Jak dnes velí móda, představení bude opět po fázích a nejprve je zde opět pouhý obrys, který nenaznačuje téměř nic.

Saab navíc již dříve řekl, že koncept uvidíme v červnu na autosalonu v Londýně. Vše se však mění a představení konceptu 9-1x proběhne již v Ženevě.

Někteří si zkrátka neumí vybrat.

Model 9-1 by v budoucnu měl být jedním z prvních malých hybridů a měl by se tak technologicky dostat nad prémiovou konkurenci, kterou tvoří Volvo C30, Audi A3 a BMW 1.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy