Nový Fiat Panda

Při veškerém komfortu dneška a technologii zítřka je Panda všestranným řešením.

Odveze Vás kamkoli, za každodenními povinnostmi i za dobrodružstvím. Se svými 354 cm délky je nová Panda agilním vozidlem, které lze těžko definovat: profil vycházející ze sedanu je zde spojen s robustností víceúčelového vozidla. Svoji vitalitou nemá srovnání.

Zvýšený posaz řidiče, řadící páka na středovém panelu, vynikající viditelnost a prostornost interiéru, tři brilantní motory - to vše pro skvělý požitek z jízdy. Namátkou jmenujme několik dalších benefitů vozu Panda:

Posilovač řízení Dualdrive
Stačí stisknout tlačítko a zaparkujete jedním prstem, a to díky dvěma jízdním programům, které lze volit na přístrojovém panelu. Režim Normal nabízí citlivější řízení, režim City usnadňuje parkování.

Senzor parkování
Parkovací čidla, umístěná v zadním nárazníku, se aktivují automaticky, jakmile zařadíte zpátečku. Pomocí akustické signalizace Vás upozorňují na případnou překážku za vozem. S přibližující se překážkou se frekvence "pípání" zrychluje.

Klima a komfort
Manuální či automatická klimatizace s možností vnitřní cirkulace vzduchu. Stěrače s inteligentním mytím snázeji zbavují čelní sklo všech nečistot. Dálkové ovládání centrálního zamykání a elektricky nastavitelná zpětná zrcátka - vše pro maximální komfort.,

Audio výbava
Pro relaxaci při hudbě je k dispozici autorádio buď s kazetovým přehrávačem, přehrávačem CD či CD/MP3 a CD měnič. Základní souprava obsahuje 4 reproduktory, ale k dispozici je i hifi souprava se 6 reproduktory a subwooferem o akustickém výkonu 100W, stejně jako ovládání rádia na volantu.

Bezpečnost
Konstrukční bezpečnost: karoserie s vysokou tuhostí a schopností absorbovat nárazovou energii, která úspěšně obstála i v těch nejpřísnějších testech EURO a US NCAP.
Pasivní bezpečnost: nabídka airbagů na špici ve své kategorii (čelní airbagy pro řidiče a spolujezdce, dva boční a dva okenní airbagy).
Aktivní bezpečnost: ABS/EBD a brzdová soustava s dvojitým okruhem.
Nová Panda je zkrátka po všech stránkách bezpečná.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy