Šance Brna pro návrat do DTM !

Jarek Janiš bude společně s Antonínem Charouzem startovat v sobotním vytrvalostním závodu na Masarykově okruhu v Brně,...

předvedený výkon bude hrát roli při přidělení závodu DTM do České republiky.

Janiš s Charouzem jsou s vozem Mercedes specifikace DTM hlavními favority vytrvalostního závodu českého mistrovství. Janišův výkon bude navíc pod drobnohledem továrního týmu HWA, neboť při účasti českého jezdce má Brno reálnou šanci hostit jeden ze závodů velmi populárního šampionátu DTM. Do Brna by tak příští rok mohl zavítat i bývalý jezdec Jean Alesi, který je jednou z hvězd DTM. V nedělním sprintu nastoupí Charouz. Janiš přesto na okruhu zůstane jako host České pojišťovny a sveze v závodním voze Škoda Octavia úspěšného olympionika v boxu váhové kategorie do 81 kg - Rudolfa Kraje. Součástí víkendového programu je i závod evropské série formule 3000, ve kterém Janiš loni startoval.

Jarek Janiš: "V závodu chceme pochopitelně vyhrát, jiný cíl mít ani nemůžeme. K víkendu nastoupím se stejným soustředěním jako v šampionátu F3000, protože v každém závodu chci odvést maximum."

Antonín Charouz: "Rád bych zakončil úspěšnou sezonu vítězstvím. Jarkův start bude hodně důležitý pro rozhodování o závodu DTM v Brně. Jeho výkon bude hrát velkou roli, zda se v České republice pojede jeden ze závodů šampionátu."

www.jarek-janis.cz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy