Subaru zveřejnilo cenu nové Imprezy

Impreza | foto: Subaru

Tak a je to venku! Od 1. října je v prodeji nový Subaru Impreza. Jeho cena v základním modelu 1.5 R Aktive je 498 800 korun. A na co se můžeme za tyto peníze těšit?

Vedle pohonu všech kol bude součástí nového modelu i redukční převodovka (u ručně  řazeného pětistupňového ústrojí), opěrky hlav vpředu, 6 airbagů, rádio s CD přehrávačem, audio vstupem pro připojení externího přehrávače, elektrické ovládání oken a to v předu i vzadu, automatická klimatizace, elektrické ovládání a sklápění vnějších zpětných zrcátek nebo centrální zamykání s dálkovým ovládáním a vyhřívaná sedadla.

Pokud připlatíte 60 000 korun navíc, dostanete motor 1.5 R Komfort. K tomuto modelu, mimo výše zmíněného, se těšte na měnič na 6 CD, 6 reproduktorů, ovládání rádia na volantu, kliky nebo kryty zrcátek v barvě vozu, přední mlhová světla nebo vyhřívání vnějších zpětných zrcátek.

K motorům 2.0R dostanete navíc stabilizační systém a asistent pro rozjezd do kopce.

Pokud si koupíte verzi N1, získáte odpočet DPH za 24 800 korun. Impreza je pak ale čtyřmístná. Za příplatek 40 tisíc korun získáte automatickou čtyřstupňovou převodovku pro dva menší čtyřválce, ale pak musíte počítat s tím, že přijdete o redukční převodovku.

 


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy