BMW X6 - zatím v mlze, ale přece (video)

ilustrační foto | foto: Archiv AutoRoad.cz

BMW X6, jedno ze známých překvapení do Frankfurtu. Na přiloženém videu je rozhovor s Chrisem banglem o této naprosté novince.

Kupé na špičkách, terénní kupé, sportovní SUV, říkejte si tomu jak chcete. Je to zkrátka BMW X6. Jedna ze žhavých novinek příštího roku, která bude představena již v nejbližších dnech ve Frankfurtu.

Čím se bude lišit od stávajícího X5, ze kterého technicky vychází? Bude o kus luxusnější, o kus sportovnější, o kus dražší a o kus exkluzivnější. A možná i podivnější. Co se techniky týče, jisté je nasazení osmiválcových a v základních verzích i šestiválcových motorů, o silnějších motorizacích se zatím moc neví, co se však ví je to, že X6 bude jako první využívat novou osmistupňovou převodovku. Časem by měl přijít i hybridní model. Zkrátka výkladní skříň nových technologií bavorské automobilky.

Na videu, které se včera objevilo na zábavním serveru Youtube je rozhovor s Chrisem Banglem, šéfdesignerem BMW. Povídání je samozřejmě v angličtině, které není úplně nejlépe rozumět, chce to trochu lepší znalosti, rozhovor každopádně není tím nejzajímavějším na videu. Tím zajímavým jsou dva zahalené prototypy a místy probleskávající detaily nových X6. BMW zkrátka ví jak upoutat pozornost.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy