Škoda Octavia Inferno pro tuzemský trh

Škoda Auto uvádí na český trh speciální model Škoda Octavia Inferno s turbodieselovým motorem 1.9 TDI/96 kW; model...

je určený především zájemcům o výkonný a individuálně upravený automobil.

Speciální model Škoda Octavia Inferno je poháněn výkonným naftovým motorem 1.9 TDI PD/96 kW, který byl do vozů řady Octavia zaveden teprve před několika měsíci. Jde o moderní turbodieselový agregát, vybavený vstřikováním sdruženými vstřikovači (systém čerpadlo-tryska) a turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek. Dodává se v kombinaci se šestistupňovou mechanickou převodovkou. Škoda Octavia Inferno dosahuje maximální rychlosti 205 km/h a kombinované spotřeby cca 5,2 l/100 km.

Optický tuningový paket v základní výbavě
Základní výbava speciálního modelu Škoda Octavia Inferno vychází ze standardního provedení „Ambiente“. Navíc však obsahuje optický tuningový paket s předním a zadním spoilerem, rozšířenými blatníky a spoilerem na pátých dveřích. K atraktivnímu vzhledu karoserie přispívá i sportovní koncovka výfuku, speciální polepy středních sloupků a 16“ kola z lehkých slitin.

Komfortní interiér
Interiér modelu Octavia Inferno byl rozšířen například o sportovní přední sedadla, automatickou klimatizaci Climatronic, 3-ramenný kožený volant, střední loketní opěru, atraktivní dekor přístrojové desky, rádio Symphony s CD přehrávačem a měničem a dalšími 4 reproduktory vzadu.

Vysoká míra bezpečnosti
Bezpečnostní výbava vozu Octavia Inferno obsahuje xenonové světlomety s ostřikovači, vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla, airbag řidiče a spolujezdce, systémy ABS, ASR, MSR, brzdový asistent MBA a elektronický stabilizační systém ESP.

Speciální model Škoda Octavia Inferno, který je určen pouze pro domácí trh se vyrábí v provedení liftback. Jeho doporučená prodejní cena je 666.666 Kč, přičemž zákaznická výhoda dosahuje částky téměř 120.000 Kč. Bližší informace zájemcům poskytne každý autorizovaný prodejce vozů Škoda.

Škoda Auto, a.s.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy