Fotogalerie - sraz amerických aut, Brno

| foto: www.auto-news.cz | Marek Litzman

V pátek a sobotu 13-14. 7. se v prostorách parkoviště před obchodním centrem Avion Shopping Parku Brno konal sraz amerických aut. Nemohl jsem tam chybět se svým fotoaparátem.

Již poosmé se konal v prostorách Shopping Parku sraz amerických vozů. Fotografie z tohoto ročníku jsou přiloženy ve fotogalerii, neodpustím si však krátký komentář.

Na „lov“ jsem se vydal v sobotu ráno. Přijel jsem ještě před oficiálním zahájením, které mělo proběhnout v 10 hodin. Lidí ještě nebylo příliš a bylo co fotit. Ostré slunce nadcházejícího letního dne se již stačilo plně probudit a řezalo svými paprsky vše, co mu přišlo do cesty. Nepříjemné to bylo zvláště pro fotoaparát, protože nablýskané americké vozy házely nepříjemné odlesky. Nakonec se mi přece podařilo něco nafotit. Bohužel, fotil jsem asi příliš divoce a zrcadlovky jsou známé svojí nemalou spotřebou energie, takže se mi vybily obě baterie. V tu chvíli jsem byl rád, že jsem zainvestoval do výtečného fotomobilu jedné nejmenované japonské značky. Doufám tedy, že vezmete zavděk i několika málo fotkami, které mají svůj původ v mobilu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy