MS-Design Hyundai i30 sport - proč ne?

Tiguan HyMotion | foto: Archiv AutoRoad.cz

MS-Design není tím nejlepším, co v tuningové branži můžeme najít. Jeho designové úpravy často nebývají z nejlepších, „český“ Hyundai se však povedl.

Našinec si vůz vyráběný v jeho zemi ještě ani nestihl osahat a už je tu nabídka úpravy od firmy MS-Design. Ta se, jak samotný název firmy napovídá, zaměřila především na vzhled. Několik málo adresných úprav poměrně pěkně podtrhlo styling celého vozu a v rámci nabídky je i30 jedním z nejzdařilejších výtvorů. Jen tak dál, MS-Designe, jen tak dál!

Na novém nárazníku jsou patrné černé imitace nasávacích otvorů kolem mlhovek a malé lízátko uprostřed. Maska chladiče je nově černá oproti lakování v barvě vozu u sériového kusu. Pohled zepředu je celkově velmi uspokojivý a dává celému vozu trochu jinou dimenzi.

Pod dveřmi jsou nové nástavce prahů, jsou decentní, přesto jsou vidět. Přesně tak to má vypadat! Černý plast nalezneme i vzadu, na místě otěrových lišt. Zadní nárazník s novým tvarováním a dvojicí výfuků opět dobře zapadá do celkového designového zpracování. Když celou akci podtrhne decentní spoiler na víku kufru a nová kola, můžeme říct, že tentokrát se to opravdu povedlo.

Lze očekávat to, že i na tohoto Hyundaie budou stylingové kyty přibývat jako houby po dešti, tak zanedlouho snad budeme moci srovnávat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy