Zrození spolupráce Fiat Yamaha Team

Fiat | foto: Fiat Group

Pro dva ročníky motocyklových velkých cen se automobilka Fiat stala hlavním sponzorem týmu Yamaha. Od této sezóny se tak můžete setkávat s označením Fiat Yamaha Team.

Spojení značek Fiat a Yamaha je logickým vyústěním strategie obou značek oslovovat mladší zákazníky, kteří hledají inovativní a dostupné produkty, které jsou velmi přitažlivé a svým uživatelům dodávají velkou dávku emocí. Spojení italské automobilky Fiat s týmem Yamaha pod novým jménem Fiat Yamaha Team je výhodné i proto, že mezi závodníky týmu patří i velmi slavný Ital Valentino Rossi, který je bez diskuze jednou z největších postav současného motocyklového sportu.

Sponzorství Fiatu se projeví na úpravě motocyklů, které mají nově na nádrži výrazné logo Fiat, které je umístěno také v místě, kde má zpravidla sériový motocykl světlomet, a na kombinéze závodníka. Dále se s logem Fiat budete moci setkat v zákulisí na kombinézách techniků a dalších členů týmu a také na vozech převážejících závodní stroje.

Po dvou odjetých velkých cenách Valentino Rossi vede aktuální žebříček bodování jezdců. Na Velké ceně Kataru obsadil druhé místo a velkou cenu Španělska v Jerezu vyhrál. Nový tým Fiat Yamaha team i díky druhému jezdci Colinu Edwardsovi vede žebříček týmů.

zdroj: Fiat
 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy