Alfa Romeo v Ženevě

Spider | foto: Fiat Group

Pokud se chystáte na ženevský autosalon rozhodně nezapomeňte na stánek Alfy Romeo, ta zde představí své italské krásky v plné parádě!

Ženevské show bude pro Alfu Romeo ve znamení přitažlivého modelu Brera a zbrusu nového Spidera, který je vzpomínkou na skvělé časy 50tých let a modelu Giulietta Spider. Veřejnost bude moci obdivovat Breru s 200 k dieselovým motorem 2,4 JTDM s 6-ti stupňovou manuální převodovkou, která slibuje vynikající kroutivou sílu v kombinaci s nízkou spotřebou.

Druhý model Brera bude reprezentovat inovovanou sekvenční převodovku Selespeed s automatickým nebo ručním řazením, ta bude k dispozici pro všechny modely s benzínovou jednotkou 2,2 JTS o výkonu 185 k.

Model Spider se sklápěcí plátěnou střechou je osazen nejvýkonnějším motorem 3,2 V6 JTS s 24v ventilovou technikou a novým 6-ti rychlostním automatem. Výkon je nastaven na 191 kw / 260 k v 6.300 ot/min a kroutícím momentem 322 Nm v 4.500 ot/min. Bohatá výbava zahrnuje 7 airbagů, dvou-zónovou klimatizaci, ASR, VDC, kožené čalounění či 18-ti palcová kola.

Nespornou hvězdou autosalonu bude i sportovní model 8C Competizione nově v černém lakování, omezená série klade důraz na heslo automobilky – „Technologie a emoce“. U stánku Alfy naleznete také modely 159 a 159 Sportwagon Q4 s převodovkou Q-tronic a několika novinkami ve výbavě, včetně speciální 159 se sníženým podvozkem a 19-ti palcovými koly. Samozřejmostí ženevské výstavy jsou zbylé modely automobilky – 147 a GT.

zdroj: alfa romeo

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy