Škoda atakovala žebříček TOP GEAR

Roomster | foto: Archiv AutoRoad.cz

Více než 56.000 čtenářů britského časopisu Top Gear hodnotilo 152 vozů v rámci ankety spokojenosti majitelů, kterou tento časopis vyhlašuje každým rokem.

Značka Škoda byla respondenty celkově zvolena jako nejlepší výrobce roku 2006, přičemž modely Octavia, Fabia a Superb se dostaly do první desítky.

Třetí místo v prestižním pořadí zaujala Octavia předchozí generace, kterou časopis Top Gear označil za „mistrovský kousek spolehlivosti“.  „Roztomilé“ malé Fabii patří čtvrté místo, luxusní Superb obsadil v anketě čtenářů sedmou příčku. Tato tři impozantní umístění přispěla k celkovému vítězství značky Škoda.

Tiskový mluvčí tohoto předního motoristického časopisu říká: „Je to skvělý úspěch českého výrobce, který naboural monopolní postavení japonských vozů na předních příčkách tabulky, především dominanci značky Lexus, a také spravedlivá odměna za deset let výroby vynikajících automobilů, které se skvěle trefují do vkusu a potřeb svých majitelů. Připijme značce Škoda na její úspěch“.

Výsledky ankety se objeví v březnovém vydání časopisu Top Gear a najdete je také na internetové stránce www.topgear.com.

Tisková zpráva Škoda Auto, a.s.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy