Modely Citroen Airplay+

C3 | foto: Citroën

Citroen nachystal na únor rozšíření nabídky svých malých vozů, modelů C1, C2 a C3, a připravil pro tyto modely speciální edici nazvanou Airplay+.

Tato speciální edice by měla podtrhnout appeal těchto úžasných minivozů a nabídnou lepší poměr cena/výkon. Vozy speciální edice C1, C2 a C3 Airplay+ poskytnou více hudby, více barev a více zábavy, a měly by oslovit především mladé zákazníky.

Zábavnost speciální edice Airplay+ jde ve stopách modelu C1 Airplay, který byl představen  v loňském roce. Všechny modely Citroen Airplay+ budou vybaveny nejnovější generací přehrávače iPod nano s kapacitou 4GB, která umožní uložení až 1000 skladeb. Dále ve vozech najdeme integrovanou dokovací stanici, která umožní za jízdy iPod nabíjet a přehrávat hudbu pomocí palubních reproduktorů.

Základní model C1 Airplay+ s benzinovým moterem 1.0i vychází z původního C1 Airplay a také jej nahrazuje. Je k dispozici ve verzích se 3 nebo 5 dveřmi a nabízí mladým zákazníkům více hudby a barev just. Pulsující barvy karoserie a detaily, které upoutají pozornost kolemjdoucích, jsou uvnitř vozu doplněny probarvenými výplněmi dveří, potahy sedaček a kůží potaženou hlavicí řadicí páky, díky čemuž tento vůz doslova vystupuje z řady ostatních minivozů. Podobně jako chytrý nový iPod nano, jsou jako součást stanadrdní výbavy nabízeny centrální zamykání s dálkovým ovládáním a elektrická přední okna.

Citroen C1 Airplay+ je nabízen ve žluté, černé nebo stříbrné barvě s chromovým nebo zeleným interiérem. Miloučký nový C2 Airplay+ vychází z benzinového modelu C2 1.1i Design, a k jeho výbavě navíc nabízí klimatizaci a elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka. Cena by měla být dokonce nižší, než u modelu C2 Design. A konečně nový Citroen C3 Airplay+ 1.1i vychází z modelu L a je nabízen v červené, modré nebo stříbrné barvě. Interiér pak můžete mít červený, modrý nebo chromový. K výbavě modelu L přidává CD přehrávač.

Prozatím jsou modely Airplay+ určeny jen pro trh ve Velké Británii - počkejme si, zda se v blízké budoucnosti dostanou i na náš český trh.

Foto: Citroen

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy