Audi A7: jak by mohlo vypadat

Audi | foto: Audi Press

Gabriel Rabhi se posadil k počítači a zkusil vymodelovat nové Audi. To, nakolik se jeho představa přiblíží realitě, ještě chvíli vědět nebudeme..

Na začátku loňského roku se říkalo, že Audi pracuje na A7 Coupe. Na ženevském autosalonu představí Audi svůj model A5 Coupe, a tak je klidně možné, že na sedmičce se skutečně pracuje.

Některé automobilové nadšence však velmi zajímalo, jak by mohla A7 vypadat, a tak požádali designéra Gabriela Rabhiho, aby udělal render své představy o tom, jaká by A sedmička mohla být.

Rabhi říká, že hlavním designovým prvkem je v případě A7 křivka na boku auta, která je inspirována silnými auty ze sedmdesátých let, a auto se tak podobá A5.

Na Rabhiho stránkách věnovaných tomuto modelu (zde) najdete několik obrázků. Designér o své představě říká, že podle něj auto nebude nijak vyjímečné, ani zvláštní, v podstatě vycházel z modelu A5, ale převedl jej na větší a serióznější. Koneckonců, posuďte sami. A když už tam budete, podívejte se i na další pokus: Rabhi kreslí i svou představu Audi A1.

 

Zdroj: Gabriel Rabhi, Free Design Works

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy