Nový styling pro Jaguar XK

XK | foto: Jaguar

Zákazníci, kteří se chystají k zakoupení modelu Jaguar XK, se již brzy dočkají možnosti pořídit si ke svému novému vozu i firemní stylingový kit.

Ti, kdož touží po novém Jaguaru XK, často chtějí svému miláčkovi dopřát ještě zřetelnější, ale přesto stále elegantní vzhled. Právě pro ně připravil Jaguar rozsáhlou a exkluzivní nabídku stylingových prvků, které umožňují vylepšit vzhled vozu. Tento balíček je nabízen pod názvem 'Exterior Styling Pack' a do prodeje se dostává na začátku letošního roku.

Podobné stylingové balíčky jsou již k dispozici pro modely X-TYPE a S-TYPE, a tento nový přírůstek tak rozšiřuje řadu, umožňuje stylově odlišit vlastní vůz Jaguar XK a přidává navíc další vzrušující rozměr k nabídce různých doplňků a úprav karoserie od Jaguaru.

Balíček odráží dynamické kvality, které model XK nabízí, a dává vozu nebojácnější a nevšední vzhled. Je navržen tak, aby odrážel a zdůrazňoval dynamické kvality vozu a uhlazený a energický profil, který model XK nabízí. Dále balíček využívá stávající linie vozu a dále umocňuje jeho atletičnost a výkonnost. To v podstatě působí dramaticky, přesto však i jemným dojmem,a to jak na cestující, tak na pozorovatele.

Nový stylingový balíček pro Jaguar XK se skládá z předního a zadního spoileru, dvou ochranných mřížek chladiče (horní a dolní), které lze objednat buď v lesklém nebo černém provedení, nástavců prahů a také nových koncovek výfuku, které propůjčují vozu sebevědomou auru.

Jako u všech stylingových balíčků, upravujících vzhled vozu, je i tento navržen a vyroben tak, aby bylo možné jednotlivé komponenty na vůz snadno nainstalovat za všechny díly také využívají stávající úchytné body a prvky vozu. Jednotlivé díly stylingového balíčku jsou lakovány základovou barvou a jsou proto připraveny pro použití v libovolné kombinaci s jakoukoliv originální barvou - stačí je prostě jen nalakovat dle originálního vzorníku barev.

Designový ředitel Jaguaru, Ian Callum, říká: "Navrhli jsme množství doplňků, které vizuálně zdůrazňují osobnost a vzhled našeho modelu XK. Všechna vylepšení, která jsme pro navrhli pro stylingový balíček exteriéru pro model XK, dávají tomuto vozu ještě stylovější a cílevědomější vzhled, a to vizuálním snížením světlé výšky vozu a použitím vzrušujících nových dílů, které dokreslují elegantní profil modelu XK."

Nový stylingový balíček bude dostupný od března 2007 a po jeho uvedení na trh bude zpětně možné jej použít pro všechny nepřeplňované modely nového Jaguaru XK.

Foto: Jaguar

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy