Shakira spolupracuje se Seatem

Leon Pies Descalzos | foto: Seat

V Berlíně byl představen nový model Seatu León s přízviskem Pies Descalzos neboli Bosé nohy, který byl vyvinut ve spolupráci automobilky a zpěvačky Shakiry.

Zpěvačka se v průběhu prací na jedinečném modelu podílela na designu, především ve funkci konzultantky k používaným materiálům a barvám. Běžný León Cupra se tak proměnil v jediný, unikátní kousek, který můžete získat jen tehdy, pokud darujete alespoň jedno euro charitativní nadaci Fundación Pies Descalzos, kterou založila Shakira ve spolupráci právě s automobilkou Seat.

Seat při představení vozu na konto nadace věnoval 27 300 euro, což je cena tohoto vozu ve Španělsku. Další peníze na účet budou chodit prostřednictvím SMS zpráv ze zemí, v nichž se můžete "charitativního losování" zúčastnit. Potěšující zprávou pro české fanoušky Seatu a Shakiry je, že mezi patnácti zeměmi, kde bude sbírka probíhat, je i Česká republika. Dále se do projektu zapojila zastoupení Seatu v Rakousku, Belgii, Holandsku, Velké Británii, Švýcarsku, Norsku, švédsku, Finsku, Dánsku, Francii, Itálii, Německu, Maďarsku a samozřejmě ve španělsku.

León Pies Descalzos je postaven na platformě nedávno představeného Leónu Cupra, který disponuje 240 koňskými silami. Odlišuje se především barvou laku - fialová metalíza opravdu není na autech úplně běžná, a interiérovými doplňky v téže barvě. Běžně dodávaná osmnáctipalcová kola jsou pro změnu černá, a v kabině i na karosérii najdete znak tohoto modelu, bosou nohu.

Další informace o nadaci najdete na stránkách www.fundacionpiesdescalzos.com

 

Foto: Seat

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy