Audi partnerem - Anglického krále

A8 | foto: Volkswagen CR

Počátek letošního roku je ve znamení dlouho očekávaného filmu „Obsluhoval jsem anglického krále“ celosvětově uznávaného režiséra Jiřího Menzela.

Tento film, který je napjatě očekáván odbornou i laickou veřejností byl v polovině ledna uveden do českých kin.

Na sklonku uplynulého roku se uskutečnila pro přátele, členy štábu a herce z tohoto filmu uzavřená předpremiéra, kterou pořádal Jiří Menzel jako výraz poděkování všem, kteří se na filmu podíleli. Značka Audi, jejíž vozy zajišťovaly přepravu hostů v průběhu akce se tak stala partnerem tohoto setkání a přispěla nemalou měrou k výjimečné atmosféře večera.

Pozvání na toto slavnostní setkání, které se konalo v krkonošském hotelu Hnědý vrch v Peci pod Sněžkou, přijala např. německá herečka Julia Jentsch, představitel hlavní role Ivan Barnev a také herci Marián Labuda, Emília Vašáryová, Jiří Lábus, Zuzana Fialová či Petr Brukner.

„Volba organizátora na zajištění přepravy VIP hostů této unikátní akce nás velice potěšila a chápeme ji jako potvrzení kvalit našich vozů, které mají podobné zkušenosti s přepravou VIP osob a celebrit např. z posledního ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech,“ říká Petr Neústupný, vedoucí divize Audi společnosti Import Volkswagen Group s.r.o.

Import Volkswagen Group s.r.o.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy