Jaguar - facelift nebo nový model?

XF | foto: Ford Motor Company

Že S–type potřebuje nástupce jako sůl už jsme psali, ale že ještě před jeho vypuštěním přijde Jaguar s faceliftem současného modelu, to jsme opravdu nečekali.

Model S-type je stále středem pozornosti, a to i přes to, že je na trhu již od roku 1999, o jeho novém nástupci s označením - XF jsme již psali a nyní Vám přinášíme i jeho fotografii. Přestože se do oficiálního prodeje dostane až začátkem příštího roku, tedy na jaře 2008, automobilka Jaguár si dovolila zkrášlit současný model S-type faceliftem.

Aktualizovaná byla především jeho přední část, nárazník a velká typická Jaguarova mříž je ještě výraznější, k tomu dodal výrobce nová slitinová kola o velikosti 17“ jako standard, u modelu SE potom 18“, zatímco sportovní verze S-type R má 19“.

Interiér je vylepšen o lepší multifunkční sportovní kožená sedadla, kožený je také volant u všech modelů, za příplatek je možno vyzdobit interiér mahagonovým obložením nebo novými barevnými odstíny kůže.

Pod kapotou se objevím nedávno představený 2,7 litrový naftový agregát s dvojitým přeplňováním o výkonu 207k a kroutícím momentem 435Nm nebo 3,0 V6 benzín a samozřejmě slavný benzínový 4,2 V8.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy