Nový koncept kompaktního SUV - Nissan Rogue

Rogue | foto: Nissan

Nissan zveřejnil první skicu svého nového konceptu kompaktního SUV Nissan Rogue.

Tento zcela nový koncept je prvním počinem Nissanu v segmentu malých crossoverů. Předpokládané uvolnění modelu Nissan Rogue do prodeje by mělo nastat na podzim roku 2007, a to jako vůz modelového roku 2008. Nissan Rogue tak rozšíří nabídku vozů Nissan v segmentu crossoverů a SUV a zařadí se po bok dalších modelů těchto kategorií, jako jsou Nissan Armada, Pathfinder, Xterra a Murano.
Nový koncept Rogue se vyznačuje dramatickým stylingem a má nabízet výjimečnou ovladatelnost, možnost pohonu všech kol, prostorný interiér a kombinaci vlastností jako inovativnost a přizpůsobivost.

Na americké autoshow v Detroitu si odbyl svou světovou premiéru také další koncept z dílny Nissanu, model nesoucí jméno Nissan Bevel. Jde o dynamický víceúčelový vůz MPV, jenž se vyznačuje malými rozměry, všestrannou použitelností a novými nápady, zahrnujícími například funkčností inspirovaný design, palubní deska se středovou ovládací konzolí a vysoce užitný interiér. Koncept Nissan Bevel byl vytvořen v designovém středisku Nissan Design America v městě La Jolla v Kalifornii.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy