Detroit: Mitsubishi Prototype X a Lancer 2008

Prototype X | foto: Mitsubishi Motors

Tak jak krok za krokem Mitsubishi Motors Corporation (MMC) představuje svůj zcela nový Lancer, představí na blížícím se North American International Auto Show vzrušující Prototype X.

S tímto vozem udá MMC jasnou linku budoucí generace své ikony, supervozu, nového Lanceru Evolution. V souladu s bezvadnými sportovními hodnotami představí MMC vůz s vysoce výkonným motorem, vynikajícími dynamickými vlastnostmi a nabroušeným designem, který osloví celý svět.

Pokud jde o Prototype X, tento představuje do hloubky i do šířky novou rodinu Lancer sport sedan – který bude v Detroitu též představen – od základního modelu až po nejvyšší Lancer Evolution, který bude v sériové podobě odhalen později v průběhu roku 2007.

Spolu s konceptem Prototype X a vozem Lancer 2008 bude představena také kompletní modelová řada Mitsubishi Motors North American, zahrnujíce i právě do prodeje uvedenou novou generaci SUV Outlander. Právě tento vůz je připomínkou toho, že SUV sdílí s vozy Lancer stejnou novou flexibilní platformu “Project Global”.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy