Aston Martin posílá srdečné pozdravy z Ruska

Vantage V8 | foto: Aston Martin

V Rusku se usídlil první prodejce značky Aston Martin. Po 94 letech existence značky získali licenci na prodej zbožňovaných vozů Andrej Lomakin a Andrej Bojko, moskevští specialisté na luxusní jachty.

Elegantní autosalon s názvem Aston Martin Moscow sídlí na prestižní moskevské ulici. Šéf prodejů značky Aston Martin Bill Donelly k nově otevřenému autosalonu řekl: "Aston Martin pečlivě sledoval nedávný růst ruského trhu s luxusními automobily. Bylo pro nás důležité najít  správného partnera, který chápe nejen hodnoty značky Aston Martin, ale rozumí i nuancím trhu s luxusním zbožím. Jsme si jisti, že Andrej Lomakin a Andrej Bojko mají jak zkušenosti, tak znalosti, které nám pomohou s budováním pověsti značky v Rusku."

Škála prodávaných modelů Astonu Martinu v Rusku zahrnuje Vanquish S, DB9 Coupe, DB9 Volante a V8 Vantage. Před měsícem byl v Los Angeles představen dlouho očekáváný model V8 Vantage Roadster, který se do Ruska dostane pravděpodobně také.

Značka má na celém světě již 120 zastoupení, a koncem letošního roku plánuje zvednout jejich počet na 125. Kromě ruského Aston MArtin Moscow přibyl do portfolia také Aston Martin Sandton v Jihoafrické republice, a příští rok se chystá Aston Martin i do Číny.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy