Upravené CLS - ART CLS 350 GTR 374

CLS | foto: ART

Tuningová společnost ART se tentokrát zaměřila na Mercedes Benz CLS a my vám představujeme výsledek - model s dlouhým jménem ART Mercedes Benz CLS 350 GTR 374.

Tento nový supersport, který je určen pro evropské trhy, je již připraven do prodeje a vychází z modelu Mercedes Benz CLS 350. Vůz plní veškerá očekávání, která jsou kladena na horkokrevné sportovní automobily, ať již jde o impozantní výkon či propracovaný a elegantní design tohoto kupé. S trochou nadsázky můžeme říci, že jde o unikátní a špičkový vůz, plnící i ta nejtajnější přání zákazníků.

Společnost ART sídlí v německém Norimberku a jejím vývojářům se podařilo před koncem roku připravit model GTR 374 pro segment špičkových sportovních vozů k prodeji na evropských trzích. Rozsáhlé a detailně zaměřené úpravy změnily základní model Mercedes Benz CLS 350 na nekompromisní sportovní náčiní s výjimečným výkonem. Současně přitom vzhled vozu vyjadřuje diplomatickou eleganci, která nesklouzává k hrubým linií designu tak, jak je tomu u jiných vozů z tohoto segmentu.

Úpravy základního čtyřdveřového kupé Mercedes Benz CLS dostaly vůz na podstatně vyšší úroveň  výkonu a současně došlo také k vylepšení exteriéru i interiéru. Na MotorShow v Essenu, která se konala začátkem prosince letošního roku, byl model GTR 374 poprvé představen veřejnosti. V průběhu následujících tří měsíců si vůz odbude prodlouženou roadshow a bude předváděn v autosalonech nejúspěšnějších dealerů značky Mercedes-Benz v Německu.

Vůz lze u spolkečnosti ART objednat již nyní. Pro získání informací o ceně a dalších detailech výbavy vozu je nutno kontaktovat přímo ART. Samozřejmě je možné objednat i úpravu nového nebo jetého modelu CLS, který již zákazník vlastní, a přeje si jej upravit do stejné podoby, jaká je společností ART nabízena pro vozy přímo z výroby.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy