Koncepty Jeep Trailhawk a Chrysler Nassau

Trailhawk | foto: Chrysler

Chrysler Group dnes zveřejnil skeče dvou konceptů, které budou představeny v lednu na mezinárodním veletrhu North American International Auto Show v Detroitu.

Jde o koncepty  Chrysler Nassau a Jeep Trailhawk.

Koncept Chrysler Nassau je čtyřdveřové luxusní kupé, určené pro přepravu čtyř cestujících a kladoucí důraz na jízdní dynamiku. Umělecký design exteriéru nasvědčuje tomu, že jde o vůz, mající za úkol zjistit zájem zákazníků o podobný tvar budoucích sedanů značky Chrysler. Koncept Chrysler Nassau má design ve stylu nápadných křivek, zdůrazňujících přední a zadní nárazník.

Druhým vozem je koncept Jeep Trailhawk. Tento vůz v sobě slučuje prvky celého spektra značky Jeep, kombinujíc klíčové vlastnosti Jeepu Wrangler i sofistikovanost a robustnost modelu Jeep Grand Cherokee. Koncept Jeep Trailhawk je odvozen z architektury zcela nového modelu Wrangler modelového roku 2007 a odkazuje také na atributy "drsného Jeepu". Je to vůz klasických proporcí, nepřekonatelných schopností v terénu a nového pojetí svobody, kterou poskytuje jízda s větrem ve vlasech. Nápadné přední světlomety diagonálně vykukují zpod obočí hrany kapoty a vůz díky nim působí dojmem dravého ptáka. Díky tomuto dojmu také vůz získal jméno Trailhawk ...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy