Renault Megane F1 Team R-26

Megane F1 | foto: Renault

Do prodeje se v nejbližší době dostane Renaultův Megane F1, na počest druhého vítězství ve Formuli 1 se konstruktéři rozhodli pro lehké změny – celek potom nazvali R-26.

Megane F1 Team R-26 je nejvýkonnější z rodiny Meganů, pohání ho 2,0 turbo motor o výkonu 230-ti koní s brzdným systémem od Bremba. Novinkou jsou změny na podvozku, zcela nové nastavení zaručuje špičkové chování vozu jak na otevřené silnici, tak na okruhu. S podporou diferenciálu se zvýšenou svorností, vysokého výkonu, nízké hmotnosti a účinnými brzdy je Megane F1 doslova nebezpečná zbraň.

Dostupný je pouze ve tří-dvéřové verzi v osmi barevných odstínech. Na přání Vám Renault nalakuje střechu, přední a zadní část do barev F1 Teamu. Oproti sériové verzi zde máte 18-ti palcová kola, rádio s Mp3, ABS s EBD a vypínatelné ESP, chromový centrální dvojitý výfuk, závodní podvozek s pneumatiky Michelin pilot sport 235/40 R18 či chromově zatmavená zrcátka. V interiéru máme skořepinové sedačky Recaro nebo startování přes bezpečnostní kartu.

Závěrem bychom mohli uvést ještě cenu, ta je pro francouzský trh nastavena na částku 29.600,- euro.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy