Další ocenění pro Alfu Brera

Brera | foto: Alfa Romeo

Alfa Brera byla oceněna první cenou jako “Evropské auto roku 2007” v Japonsku, za styling, poměr výkonu/ceny a design jejího interiéru.

Prestižní cenu udělilo 21 členů jury JAHFA (Japan Automotive Hall of Fame – Japonská automobilová síň slávy), kteří reprezentují akadamické, průmyslové, kulturní, politické a mediální odvětví Japonska. JAHFA byla založena v roce 2000 a je to nezisková organizace, která podporuje vývoj automobilového průmyslu v Japonsku.

Ocenění podtrhuje to, že Brera v sobě spojuje koncept italského sportovního ducha a elegance v jedinečném exkluzivním stylu. Harmonické tvary a křivky, které kombinují mechanickou a technickou dokonalost Alfy Romeo, vytvářejí vůz, který je krásný, výkonný a dobře stavěný. Toto je jen ve zkratce duch nového luxusního kupé, které vyvolává silné emoce a zaručuje velmi velkou radost z jízdy.

Interiér Alfy Brera je přátelský, odlehčený, vysoce důmyslný, a to díky vynikajícím materiálům a použití inovativních funkcí jako pevná velká prosklená střecha, která prosvětluje interiér a zvyšuje vnímání prostoru cestujících, stejně jako zvýrazňuje uhlazený vzhled automobilu.

zdroj: Alfa Romeo

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy