Nejnovější model Infiniti G35

G35 | foto: Infiniti

Automobilka Nissan uvedla v létě na evropský trh svou značku Infiniti a ta teď přichází s novým modelem pro příští rok.

Nový sedan Infiniti G35, který se představil na letošní newyorské mezinárodní výstavě automobilů, se právě začíná prodávat. Jeho druhá generace by měla vyhovovat zákazníkům nejen v Americe, ale i v Evropě, kde je standardem kvalitní design i zpracování interiéru.

Infiniti chce náročným zákazníkům nabídnout vůz, který bude jejich partnerem: kromě luxusně vyhlížejícího zevnějšku G35 oplývá nejnovějšími technologiemi, z nichž je nejzajímavější navigační systém s dotykovou obrazovkou a informacemi o dopravě v reálném čase, a audio systém, který z Infiniti G35 udělá pojízdnou koncertní síň.

Neméně zajímavou součástí Infiniti G35 je motor. Auto totiž pohání VQ35 3.5 l V6, motork, který získal mnohá ocenění a nyní se vyrábí již ve čtvrté generaci a má více než 300 koní. Převodovku můžete mít v autě buď pětištupňovou automatickou, která má speciální funkci pro rychlejší starty, nebo šestistupňovou manuální, a pokud nechcete mít hnanou pouze zadní nápravu, pořiďte si model G35x s pohonem všech čtyř kol. Infiniti G35 můžete pořídit přibližně od jednoho miliónu korun, ale musíte si zatím jej dovézt.

Foto: Infiniti

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy