Kia Cee´d na Autoshow Praha 2006

Cee'd | foto: Kia Motors ČR

Značka Kia si připravila pro letošní ročník motoristické výstavy Autoshow Praha jednu zásadní novinku. Tou bude česká premiéra nového modelu nižší střední třídy CEE´D (síd).

Nový cee´d bude v Praze prezentován jen s krátkým odstupem od své světové premiéry na nedávném autosalonu v Paříži. Poprvé v České republice bude k vidění ve verzi 5-ti dvéřový hatchback, v béžové metalíze a s motorem 1,6 CRDi VGT.

Model se bude vyrábět od listopadu v nově dokončeném výrobním závodě u slovenské Žiliny, na český trh přijde již v polovině prosince letošního roku. Vůz se bude dodávat se zážehovými motory 1,4 (81 kW) 1,6 (90 kw) a 2,0 CVVT (105 kW) a turbodiesely 1,6 CRDi VGT (85 kW) a 2,0 CRDi (103 kW)

Kromě vozu cee´d bude na holešovickém výstavišti prezentována aktuální modelová řada značky Kia a to včetně letošních posledních novinek Carens, Carnival a Sorento.

Zástupci společnosti Kia Motors Czech si Vás tímto dovolují pozvat k návštěvě expozice KIA na veletrhu Autoshow Praha ve dnech 19-22. října 2006.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy