Elit den na Masarykově okruhu v Brně

Den Elit Caffe Latte | foto: Libor Zhoř

Firma Elit zde nabídla výstavu dodavatelů autodílu a atraktivní doprovodný program v čele s testovaním týmu MS silničních motocyklů Elit Caffe Latte.

Celý den odstartovala tisková konference týmu Elit Caffe Latte Grand Prix Team za účasti mistra světa 2005 Thomase L?thiho a majitele týmu Daniela M. Eppa.

K testovaní na Masarykově okruhu se přidal tým Cardio AB Motoracing s Jakubem Smržem a Karlem Abrahamem a Redbull KTM junior 125ccm.

Na závodní zdráze  se testovací jezdci střídali s naštěvníky pro které zde byl připraven adrenalinový den.

Naštevníci zažíli jízdy na místech spolujezdce například na dvousedadlovém motocyklu s Michalem Bursou,s Davidem Vršeckým v jeho Buggyra Super Race Truck,s Tomášem Foukalem v sidecar a spoustou dalších pilotu závodních automobilů.

Jizdu na místě spolujezdce v Buggyra Super Race Truck s Davidem Vršeckým si vyzkoušeli i Tom Lüthi a Sandro Cortes. Mimo závodní drahu nejvíc zaujalo vystoupení Mirka Lisého a jeho trialové dovednosti,ale take pujčování čtyrkolek na terénní dráze, vyzkoušení místního golfoveho hřiště,motokáry na minibikovém okruhu a sledování jízd na závodním okruhu z obslužné dráhy.
Krasný sluneční ten ukončila autogramiada Thomase Lütyho a Sandra Corteze týmu Elit Caffe Latte.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy