Nová Škoda Roomster N1 na Autotecu

Roomster | foto: Archiv AutoRoad.cz

Na veletrhu Autotec prezentuje Škoda Auto v české národní premiéře vůz Roomster v úpravě pro kategorii N1. + FOTOGRAFIE z Autotecu.

Prodej vozu Škoda Roomster, čtvrté modelové řady Škoda, byl zahájen ve čtvrtek 1. června 2006. Přípravu pro přestavbu si zákazník může objednat přímo u výrobce, což je zárukou dodržení standardů kvality a maximálního zachování užitných vlastností, kterými trumfuje osobní verze tohoto vozu.

Instalovaná dělicí přepážka v modelu Roomster je posuvná, lze ji ukotvit za zadními sedadly a převážet současně pět cestujících i velké množství nákladu (až 400 l). Po sklopení zadních sedadel a posunutí přepážky vpřed vznikne prostor pro náklad až 1210 l.

V rozsáhlé expozici Škoda Auto na Autotecu naleznou návštěvníci i další užitkové modely. Škoda Fabia Praktik 1,2 12V HTP/47 kW je kvalitně zpracovaný a účelný vůz s příznivou pořizovací cenou. Škoda Fabia Combi v úpravě N1 se představí s novým turbodieselovým motorem 1,4 TDI PD/59 kW. Vystavený model Škoda Octavia Combi v úpravě N1 je vybaven výkonným turbodieselem 2,0 TDI PD/103 kW s filtrem pevných částic DPF. Zástupce řady Octavia Combi Tour je v úpravě N1 s možností odpočtu DPH ideální vůz pro podnikání - prostorný, nenáročný, s prověřenou kvalitou a spolehlivostí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy