Lexus - Nejdynamičtější značka v Česku

RX400h | foto: Jiří Kaloč

Značka Lexus zaznamenala dle oficiální statistiky vydané Svazem dovozců automobilů (SDA) za období leden - duben 2006 velký úspěch.

S celkovým počtem 50ti registrovaných osobních vozů se stala na českém trhu nejvíce dynamickou značkou mezi výrobci osobních automobilů začleněnými v asociaci SDA. V porovnání se stejným obdobím došlo totiž u značky Lexus k růstu 625% oproti loňským výsledkům! 

„Tato statistika jasně ukazuje doslova raketový nástup značky Lexus v České republice. Tento vývoj v podstatě kopíruje mimořádnou dynamiku prodejů vozů Lexus v Evropě. Spolu s Českou republikou a Slovenskem i v dalších 19ti zemích Evropy je výsledek prvních čtyřech měsíců historicky nejlepším. Dnes již víme, že na zmíněném úspěchu se nejvíce podílel model RX, neprodávanější SUV na světě, ve verzi s hybridním pohonem a letos v lednu představený model IS, který premiérově nabídnul možnost dieselové pohonné jednotky. V České republice zvolila dieselovou verzi ve zmíněném období více jak polovina zákazníků modelové řady IS. Děkujeme za důvěru zejména našim zákazníkům a bude nám ctí uvádět na trh další nové modely s jedinečnou progresivní technologií, vysokou úrovní komfortu a samozřejmě již tradiční kvalitou a spolehlivostí. Kvalita služeb a spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou a proto chceme i v této oblasti výrazně posilovat.', říká Tomáš Velek, manažer pro značku Lexus.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy