Mercedes-Benz třídy A v edici Polar Star

A | foto: Mercedes-Benz

Automobilka Mercedes-Benz představila speciální edici Special Edition A-Class (Polar Star), založenou na klasické verzi modelu A-Class Classic SE.

Nový model bude k dispozici se třemi benzínovými motory A 150, A 170, A 200 a dvěma dieslovými motory A 160 CDI a A 180 CDI. Oba jak třídveřová, tak i pětidvéřová verze bude k dostání jak s manuální převodovkou, tak automatickou Autotronic.

Ve standardu tato Special Edition áčka nabídne nová sedmi paprsková šestnácti palcová kola z lehké slitiny a dvě nové metalizované barvy: Mistral Blue (modrá) a Reef Silver (stříbrná). Na přání je možné objednat klasickou barvu Cosmos Black (černou).

Interiér na sebe nechá lákat zvláštním textilním potahem s hliníkovým obložením, ostatně, u Mercedesu je to již spíše zvykem. Mezi další zajímavou výbavu lze zařadit tempomat Speedtronic. Třída A "Polar Star" se bude dodávat standardně s paketem "vidět a být viděn", včetně dešťového senzoru a automatické aktivace světlometů. Volant bude potažený kůží, řadící páka a ruční brzda v černém sametu a speciální koberečky určené této edici také nechybějí. Nechybí ani klimatzizace. 

Nové áčko Special Edition Polar Star by mělo startovat na ceně kolem Kč 600 000,-.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy