Bugatti urychlí produkci Veyronu

Veyron | foto: Autoindex.org

Nekonečné čekání na nejrychlejší supersport Veyron se urychlí, vedení Bugatti tak rozhodlo a proto zvýší produkci v jeho výrobním středisku ve francouzském Molsheim.

Roční počet vyrobených vozidel se tak zvýší z původně plánovaných 50-ti kusů na 70. Veyron s cenovkou milion eur (bez daně) má již 70 závazných objednávek. Nejvíce netrpělivých zákazníku je v Americe, kde bude směřovat první várka skvostných Bugatek. Většina z nich míří do Kalifornského Beverly Hills.

Dalším významným trhem je Německo, tam se očekává prodej 15-ti kusů Veyronů v prvním roce. Není divu, že poptávka po tomto supersportu převyšuje nabídku, kdo z vás by doma nechtěl mít 16-ti válcovou bestii se sedmi-stupňovou převodovkou a výkonem 1001 koní. I přes několik technických problému v počátku výroby a silničních testech se nakonec podařilo výrobu spustit. Buggati se bude o své zákazníky náležitě starat, v naléhavých případech jsou zde vyškolení technici, kteří jsou schopni okamžitě reagovat na vaše požadavky či problémy s vozem.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy