Porsche 911 Carrera by Hamann

911 Hamann | foto: Hamann

Německý úpravce Hamann připravil pro majitele Porsche 911 Carrera a Carrera S speciální balíček, který dodává vozu především sportovnější vzhled.

Dynamicky stylizovaný přední spoiler, široké postranní prahy a mohutné zadní přítlačné křídlo propůjčují vozidlu agresivnější vzhled. Podvozek byl ušit na míru, tak že Porsche je přibyto o 25mm blíž k silnici. Díky progresivnější charakteristice pružin jsou reakce vozidla rychlejší a komunikace s volantem intuitivnější.

V každém případě sedí Carrera 911 jako přibitá. Vzpěry McPherson, vylepšené Hamanem přispěli torzní tuhosti a akcelerace je hbitější. Blatníky jsou vyplněny klasickými více-paprskovými límcovými koly PG3, které ukrývají posílenou brzdnou soustavou. Interiér působí opět sportovním pocitem, nalezneme zde hliníkové pedály s nožní opěrou a mnoho doplňků s logem Hamann.

Na motoru úpravce usilovně pracuje. Chystá se přepracovaná sací soustava, sportovní katalyzátor s upraveným výfukovým potrubím a tlumičem výfuku, jiný zadní difuzor či střešní spoiler.

  

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy