Speciální edice Ford Mondeo Edge

Mondeo | foto: Ford Motor Company

Fordova automobilka dnes oznámila zvláštní vydání Mondea Edge, na pohled zaujme výraznějšími rysy, uvnitř potom výbavou. Zákazníka osloví také pozitivní cenou.

V přepočtu nejlevnější verze Mondeo Edge lehce překročí hranici 600 tis. korun a bude k dispozici jak v pětidvéřovém provedení, tak sedanu. Volit můžete mezi dvěmi benzínovými motory (1,8 a 2,0) nebo třemi dieselovými motory včetně nejsilnějšího 2,2 TDCI se 155 k.

Zvenčí si všimneme klik v barvě vozu, nové mřížky chladiče, předními mlhovkami a 16“ palcových litých kol. Čelní sklo s rychlým vyhříváním „Quickclear“ vám ulehčí práci i v těch nejsilnějších mrazech. Pro bezpečnost disponuje Mondeo předními, bočními a hlavovými airbagy, anti-blokovacím systémem ABS a pomocnou brzdou EBA či inteligentním ochranným systémem IPS. Zákazník má na výběr z pěti nových barevných odstínů.

V interiéru Mondea Edge nalezneme kromě vysokého komfortu také klimatizaci, dešťový senzor, parkovacího asistenta, elektricky polohovací sedadlo řidiče s nastavitelnými výškami, kožený volant či CD zvukový systém s formátem MP3.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy