Inovace pro Renault Espace

Espace | foto: Renault

Faceliftovaný Espace přináší mnoho novinek, nový styl, inovační osvětlení do zatáček, moderní navigaci a komunikaci, navíc pod kapotou se objevil nový motor 2,0dCi.

Nové Espaceovy vnější linky jsou měkčí, ale stále si uchovává svůj nenapodobitelný styl a vyšší MPV postavení. Uvnitř můžeme čekat více kvalitních materiálů s navigačním systémem Carminat a komunikační zařízení se 7-palcovou obrazovkou uprostřed palubní desky. Vozidlo je vybaveno i zařízením Bluetooth pro hands-free telefon a radiopřehrávačem s CD/MP3 mechanikou. Posuvná sedadla je možno přesouvat a kombinovat dle potřeby zákazníka, při odstranění vznikne naprosto rovná podlaha.

Novinkou je dvojice xenonových světel s natáčením světelného paprsku dle polohy volantu pro snadný průjezd zatáčkou. Dále zde nalezneme dešťový senzor, světelné čidla v rozích vozu, tlakový senzor v pneumatikách, ABS, ESP, 8 airbagů. Za příplatek může být Espace vybaven prosklenou střechou nebo 18-ti palcovými koly. Pro ještě vyšší bezpečnost byla zesílena karoserie, tak aby Espace získal 5 hvězdiček v testu EuroNCAP.

Pro jízdní dynamiku byl představen nový motor 2,0 dCi ve verzi se 150 k nebo 175 k, které rozhýbe auto na stokilometrovou rychlost do 10-ti vteřin. Vrcholem je dieselový 3,0 dCi V6 s šesti rychlostním automatem a 400 Nm kroutícího momentu a kombinovanou spotřebou 9,4 l/100km. Mezi benzínovými motory nalezneme 2,0 16v 140k popř. s turbem 170k a 3,5 V6 s 245 koníky spolu s 5-ti stupňovým automatem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy