Hartge H50 V10

3 | foto: Hartge

Na již probíhající essenské Motor Show představil německý tuner vozů BMW něco, co tu ještě nebylo. Do nové řady 3 si vypůjčil motor z BMW M5.

Při pohledu na tento vůz si nejdříve všimneme dvoubarevného laku. Střecha, na kapotě zužující se pruh od předního okna až k otvoru pro vstup vzduchu na předním spoileru a pruh od blatníku přes dveře jdoucí do ztracena v šedé barvě. Samozřejmě nechybí ani sportovní aerodynamické doplňky jako přední a zadní spoiler a masivní boční prahy. Přední části vozu dominují 3 veliké otvory pro vstup vzduchu, zadní části čtyři koncovky. Tento speciálně vyrobený pro H50 výfukový systém z ušlechtilé oceli může být zakončen na přání zákazníka pouze dvěma oválnými koncovkami.

Pod termodynamicky optimalizovanou kapotou se ukrývá agregát z modelu M5. Avšak ještě trošku silnější. Disponuje výkonem 550 koní, točivým momentem 520 Nm a umožňuje řidiči Hartge H50 jet až 320 km/h rychlostí. Výkon je přenášen 7 stupňovou manuální převodovkou na 20 palcová kola obutá do pneumatik 245 vpředu a 285 vzadu.

Sportovní charakter podtrhuje tachometr do 330 km/h, 3 ramenný sportovní volant v kůži s carbonovými částmi, osvětlená hlavice řadící páky v kombinaci kůže a hliníku a ve stejné kombinaci ruční brzda.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy