Lexus už 11 let vede průzkumy spokojenosti v Norsku

Lexus | foto: Lexus

Lexus je už po jedenácté v řadě jednoznačným vítězem norského průzkumu spokojenosti AutoIndex, a to ve všech čtyřech kategoriích značky, prodejců, servisu a loajality. S celkovým hodnocením 935 z 1000 možných bodů zároveň zaznamenal nový rekord.

Do průzkumu AutoIndex 2022 se zapojilo celkem 13 773 norských majitelů vozidel. Průzkum spokojenosti spotřebitelů hodnotí auta zaregistrovaná v letech 2018-2021 a je nejkomplexnější v rámci Norska. Organizaci průzkumu má každoročně na starosti Loyalty Group International.

„Vytvořili jedinečnou podnikovou kulturu, díky níž se každý zákazník Lexus může spolehnout na snadné a pohodlné soužití se svým vozem. Právě těmito obecnými zkušenostmi se Lexus odlišuje od ostatních značek vozidel v Norsku,“ uvedl Mikkel Korntved, viceprezident Loyalty Group International.

V posledních letech Lexus otevřel několik nových prodejních zastoupení a vloni zaznamenali v Norsku nový prodejní rekord.

„Je to díky snaze Lexus chápat dobré služby a péči o zákazníka jako nedílnou a přirozenou součást značky. Naše vozy se vyrábějí v Japonsku, ale zákaznické zkušenosti mají původ v Norsku,“ říká Jan Christian Holm, ředitel společnosti Lexus Norway.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy