VW Passat s novým vylepšením designu

Passat | foto: Volkswagen CR

Automobilka Volkswagen připravila pro jeden ze svých svůj top modelů Passat sedan a kombi nový balík designerských úprav.

18ti palcové kola z lehké slitiny v atracitovém barevném tónu bude velkým tahákem pro oči sportovně orientované milovníky značky VW. Tónovaná zád a boční okna zdůrazňuje temný chrom na dominantních kolech.

Jako příjemný kontrast působí temná okna s chromovými koly oproti světlému interiéru, který tvoří citlivá kůže v krémové barvě. Barevný tón z kůže byl dodržen i ve výplních dvěří, na multifunkčním volantu a například ještě na řadící páce. Okolí je laděno ve světlých barvách, což dodává řidiči příjemný pocit. Interiér dále zdobí napodobenina dřeného hliníku, speciálního prahu a individuálně řešení písmen vozu dodává velmi individuální nádech.

Další doplňky, které jsou součásti tohoto nového designového balíku jsou: Přední mlhová světla, ohřívaná voda v tryskách předních ostřikovačů, vyhřívaná přední a zadní sedadla systémem "Climatronic", který dokáže regulovat každou pozici zvlášť.

Audio systém “RCD 200” je autoradio s CD přehravačem a čtyřmi reproduktory vpředu, který celý balík jen doplňuje.

Tyto designerské doplňky bude možné objednat v celé Evropě a například v Německu příjde designový balík s normálním chromováním na 6 102 EUR a s tmavě laděným chromováním za 6 402 EUR. Nový designový balík bude v prodeji pro první zákazníky již letos na podzim.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy