VW na IAA: 16 světových a výstavních premiér

Eos | foto: Volkswagen CR

Nový Volkswagen Eos – kupé a kabriolet v jednom – bude samozřejmě největší hvězdou expozice automobilky Volkswagen na Mezinárodním autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem.

Kromě tohoto atraktivního modelu, ale Volkswagen ve Frankfurtu představí dalších patnáct světových a výstavních premiér.

O pořádnou dávku vzrušení se postará nový Golf R32, historicky nejvýkonnější a nejrychlejší Golf. Obrovský zájem určitě vzbudí Golf GT s dvojnásobně přeplňovaným zážehovým motorem s přímým vstřikováním paliva FSI. Chybět nebudou ani modely Jetta, Touran, Caddy, New Beetle a New Beetle Cabrio, Passat, Sharan, Touareg, Phaeton a Multivan.

Kromě nových i známých modelů představuje nejsilnější evropská automobilka své novinky v oblasti motorů a převodovek, podvozků či palubní elektroniky. Umění konstruktérů automobilky Volkswagen bude na autosalonu IAA demonstrovat celkem 38 výjimečných exponátů.

K dokonalé informovanosti návštěvníků autosalonu na stánku automobilky Volkswagen přispěje i šedesát metrů dlouhý informační panel z LED diod, návštěvníkům bude k dispozici také na pět stovek vyškolených hostesek, informátorů, expertů a dalších pracovníků.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy