Čím jezdí hvězdy filmů pro dospělé? Téhle slečně budete závidět i vy

Mareike Fox se svým Nissanem GT-R | foto: carscoops.com

Napadlo vás někdy, jakými vozy se prohání hvězdy filmů pro dospělé? Nás sice ne, ovšem když jsme viděl vůz téhle slečny z Německa, nevěřili jsme svým očím. Nadupaný Nissan GT-R s jedinečným body-kitem totiž vypadá spíše jako majetek zapáleného milovníka filmů Rychle a zběsile.

Zdání však klame, neboť majitelem, tedy majitelkou, exkluzivního Nissanu GT-R s jedinečným body-kitem Pandem Rocket Bunny V2 je Mareike Fox, pětadvacetiletá blond herečka z filmů pro dospělé, která má pro rychlé vozy pořádnou slabost.

Se svým Nissaden GT-R se do hledáčku motoristických médií dostala již dříve, kdy ho nechala osadit rozšiřujícím body-kitem od společnosti Prior Design. Ten byl na voze vlastně donedávna, ovšem herečka se toužila ještě víc odlišit, takže oslovila společnost Tofu Garage, která vůz osadila prábě body-kitem Pandem Rocket Bunny V2. 

Díky svému nově získanému vzhledu by se tak vůz mohl z fleku zúčastnit i natáčení nového dílu Rychle a zběsile. Ostatně jeho vytažené blatníky, gigantické křídlo, snížený podvozek a jedovatě zelená barva doslova volají po ještě větší pozornosti. 

Mareike Fox a její nově upravený Nissan GT-R (7:40) | zdroj: youtube.com

Bez úprav nezůstal ani motor, ovšem jejich seznam k dispozici nemáme. Podle webu CarScoops, který o úpravě informoval, by však 3.8 litrový motor V6 mohl generovat až 750 koní. Majitelka, která se s vozem nechala zvěčnit i na fotografiích a videu, tak na úpravách evidentně nešetřila.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy