Balil holky na vzácné Lamborghini, žádná z nich ale netušila, že vzniklo v jeho garáži

Mladík si postavil v garáži skvělou repliku Lamborghini Reventon | foto: youtube.com

Za posledních pár let už se na internetu objevilo několik lepších či horších pokusů o přestavbu různých aut na Lamborghini, ovšem málokterý z těchto pokusů dopadl tak dobře a přesvědčivě, jako tento.

Mladík, který podle registračních značek pochází s největší pravděpodobností z Ukrajiny, totiž investoval neskutečnou porci času, úsilí a zřejmě i peněz do přestavby svého postaršího Mitsubishi Eclipse do podoby jednoho z nejextrémnějších a současně nejvzácnějších Lamborghini poslední doby: modelu Reventon.

Nevíme kolik lidí na přestavbě automobilu pracovalo, ovšem vsadíme se, že mladík rozhodně nebyl sám. Jak je totiž z videa celkem jasně patrné, střídá se zde několik lidí, kteří rozhodně dobře vědí, co dělají. I tak je ale potřeba ocenit mladíkovu snahu jít si za svým snem i schopnost přeměnit svou vizi ve skutečnost.

tip: Vetřelec ve Sluneční soustavě? Záhadný objekt proletěl kolem Země

Skuteční odborníci samozřejmě rozdíly poznají během pár vteřin, ovšem neznalá veřejnost nebude mít sebemenší důvod pokládat tento stroj za repliku. Nemůžeme sice posoudit jak moc se podařilo napodobit zvuk auta, ovšem co se designu týče, nechybí zde originální světlomety, ve středu nárazníku umístěný výfuk, ostře řezané hrany se pevně drží své předlohy a místo se našlo i pro ikonické vyklápěcí dveře na obou stranách.

Z Mitsubishi Eclipse si v garáži postavil repliku Lamborghini Reventon (04:15) | zdroj: youtube.com


Bohužel nevíme jak si autor poradil s přestavbou interiéru, nebo jak zamaskoval chybějící motor za předními sedačkami, ovšem na první pohled vypadá replika skvěle. A svůj podíl na tom má i kvalitní lakování a dobře zvolená kola.Tohle se zkrátka povedlo a my tleskáme.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy