Profesionální úpravy se dočkala i Toyota Hilux. Jak se vám líbí?

HILLY, Toyota Hilux by Carlex Design, project Pickup Design | foto: carlex design

Carlex Design je známý profesionální úpravce, špička v oboru úprav, o které nepíšeme poprvé a zajisté ani naposledy. Určité poprvé zde ale přeci jen je. Následující auto totiž není žádný exotický sporťák ani luxusní sedan tak, jak bývá u Carlexu zvykem.

Tuningová společnost totiž vytvořila vlastní značku „Pickup Design“, a toto je její první projekt. Ano, uznáváme, že pokud upravíte nějaké hrubé SUV či pracovní pickup do luxusní podoby, výsledný rozdíl je vždy intenzivnější, než pokud byste se o něco podobného pokoušeli například u Rolls-Royce Phantom.

Příjemný je také fakt, že tentokrát nezůstal úpravce pouze jednostranně zaměřený. Výsledné úpravy se tedy týkají nejen komfortního a reprezentativního interiéru, ale i vyšší světlé výšky, robustnosti vozidla a vylepšeného podvozku, připraveného na zvládnutí těch nejodvážnějších terénních nerovností.

Úpravy začínají zcela „překopaným“ předkem vozidla, který doplňuje vlastní chladičová stěna a přívod vzduchu. Na žádném offroadu také nesmí chybět LED lišta s pořádným výkonem a přídavnými mlhovými světly. Celkový design je hodně povedený a odpovídá tomu nejlepšímu, co Toyota nabízí, tedy modifikace „TRD“ – Toyota Racing Development.

Už staré motoristické pravidlo říká, že „kola dělají auto“. A interiér? Jak jinak než ta nejluxusnější černá kůže spolu s červeným prošíváním a detaily, které jsou viditelné na volantu a dveřních panelech. Tak, jak se vám líbí?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy