Audi R8 dostala extrémní supersexy úpravu od Prior-Design. Jak se vám líbí?

Audi R8 v úpravě od Prior-Design | foto: Prior Design

Audi R8 patří mezi jedno z nejoblíbenějších super-sportovních vozidel naší doby. Není proto divu, že si ho za cíl berou i různí úpravci, kteří chtějí majitelům tohoto exkluzivního vozidla nabídnout jedinečný styl.

Jedním z podobných úpravců je i Německá společnost Prior-Design, konkrétně její Severoamerická pobočka sídlící na Floridě. Ta pro majitele vozů Audi R8 Coupe a Audi R8 Spider nachystala speciální aerodynamický bodykit s označením  PD800WB Widebody Aerodynamic-Kit.

Součástí tohoto bodykitu jsou nové nárazníky, upravená kapota, nové přední blatníky, rozšíření zadních blatníků, upravené prahy, zadní difuzor a nové přívody chladného vzduchu k brzdám i motoru. Všechny díly jsou vyrobeny z kvalitního laminátu Duraflex a jsou připraveny k lakování. Agresivní vzhled vozu dotváří dvacetipalcová kola.

Kromě exteriéru ale nabízí Prior design i modifikaci výfukového systému, podvozku a řadu doplňků do interiéru. Jediným místem kterého se výrobce nedotkl tak zůstává atmosfericky plněný 5.2 litrový motor V10. Na jeho úpravy se však zaměřují jiné společnosti, které jsou schopny z něj v vydolovat až extrémních 2.000 koní.

Pokud vám však stačí jedinečný vzhled, je Prior-Design poměrně zajímavou volbou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy