Jeden z pouhých deseti upravených Mercedesů SLR hledá nového majitele. Jak se vám líbí?

2008 Mercedes-Benz SLR McLaren Fab Design Wide Body | foto: eBay

Pokoušet se o úpravu automobilů jako je například Mercedes-Benz SLR chce kromě spousty peněz a znalostí i notnou dávku vkusu. Poslední jmenovanou položku ale asi úpravce z Fab Design opomněl vzít v úvahu. Naštěstí ale vzniklo jen 10 podobných "monster"

Pravda je ostatně taková, že každý Mercedes-Benz SLR je mistrovským dílem už v momentě, kdy opouštěl výrobní linku. Je celkem pochopitelné, že někteří úpravci nabízeli pár designových prvků, které mohly majitelům jejich vůz ozvláštnit a personalizovat, ovšem wide-body kit od Fab Design je na hranici vkusu.

Hlavními změnami oproti sériovému SLR jsou v tomto případě masivní přední i zadní nárazník z karbonu, zvláštní LED světla v předním nárazníku, zadní křídlo z karbonu, decentní žebrování na předních blatnících v tmavé barvě, vůz narostl do šířky díky zvláštnímu bodykitu a dostal speciální kola od společnosti Forgiato. Úpravce měl navíc dojem, že v zavazadlovém prostoru je až příliš mnoho místa, proto ho vyplnil audiosoustavou v hodnotě 284,000 Kč.

Jeden z pouhých deseti vyrobených exemplářů se nyní prodává ne eBay, kde jeho hodnota momentálně dosahuje částky 398,500 dolarů, tedy zhruba 9,5 milionu Kč. Pokud hledáte jedinečný způsob jak se vymanit z davu, ale je vám jedno co si lidé budou myslet o vašem vkusu, můžete si klidně do aukce přihodit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy